Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Prose XX-XXI centuries. in Ukrainian language

(Collection material is shown of user sevost)

 Реальность абсурда

Price 95,00 hrn.

Order

(Seller: sevost)

Price 95,00 hrn.

Order

Кафка Ф.. Реальность абсурда. 1998

Description: Сборник избранных произведений выдающегося австрийского писателя Франца Кафки (1883-1924) включает в себя роман ``Америка``, серию ярких новелл, а также письма Милене. В литературе Кафка заявил о себе не как писатель реалистической школы, но как великий абсурдист, одухотворяющий неправдоподобное, фантастическое, вымышленное. Именно в том таится секрет оригинальности замечательного писателя, его глубокий духовный мир. Раскрыть этот мир для себя предлагаем и вам, дорогой читатель. Пусть увлекательные сюжеты романа и новелл с глубоким смыслом между строк, а также философская лирика писем помогут Вам разобраться в себе, посмотреть на мир, в котором мы живем, с разных сторон. Не только удовольствие, но и яркие открытия обещают сделать чтение вдвойне приятным.1998 г.

Иллюзии

Price 40,00 hrn.

Order

(Seller: sevost)

Price 40,00 hrn.

Order

Ричард Бах . Иллюзии . 2006

Description: ИЛЛЮЗИИ... Самая пленительная, самая щемящая, самая глубокая и тонкая из книг Ричарда Баха.2006 г.

 Смішні оповідки.

Price 45,00 hrn.

Order

(Seller: sevost)

Price 45,00 hrn.

Order

Абу-Ль-Фарадж.. Смішні оповідки.. 1972

Description: Переклад з ассірійської Є.Варда. Художник В.Овчинников. К. Дніпро 1972г. 318 с., іл. Палiтурка / переплет: Твердый, Зменшений формат Абу-ль-Фараж мар-Гіваргіз Юхан Бар-Иврая (1226-1286), визначний сірійськи й письменник свої жарти, приповідки, мудрі вислови записував прямо з вуст народних. Тут і просто жарти, висміювання людських вад і викривання хижацької істоти правителів і царів, і відверті глузи з ченців, хоч сам автор був велика релігійна персона. Офсетний друк, художнє оформлення, ілюстрації. В суперобкладинці. її стан добрий.

Книга Долина богів. Історії з Кремнієвої долини

Price 60,00 hrn.

Order

(Seller: sevost)

Price 60,00 hrn.

Order

Александра Вулф. Книга Долина богів. Історії з Кремнієвої долини . 2018

Description: Це книжка про місце, де навіть XXI століття вийшло з моди — так далеко вперед дивляться мешканці Кремнієвої долини. Саме тут, у Сан-Франциско та у містах Затоки Сан-Франциско, вдруге за останні півстоліття відбувається маштабна культурна революція, яка радикально змінює життя планети. І якщо в 1960-х роках про тодішню революцію писав Том Вулф, то про наших сучасників пише його донька, журналістка Александра Вулф. У центрі її оповіді — не хіппі, а юні стартапери, учасники й учасниці стипендіальної програми легендарного інвестора Пітера Тіля, які отримали від його фундації 100 тисяч доларів з умовою покинути школу, відмовитися від навчання в коледжі на час програми і заснувати власну компанію. У них багато спільного з тими, хто здійснював культурну революцію у 60-х: вони живуть комунами, експериментують зі стилем життя і прагнуть змінити світ, але пристрасть, якій вони віддаються, інша — робота. Як і тоді, не всі кумири виправдовують очікування, не всі мрії збуваються і не всі амбіції виявляються досяжними. А тим часом Кремнієва долина й надалі живе найсміливішими амбіціями і мріями, навіть мріями про докорінну зміну людства як виду.2018 р.

Гра в бісер.

Price 70,00 hrn.

Order

(Seller: sevost)

Price 70,00 hrn.

Order

Гессе Герман. . Гра в бісер. . 1978

Description: Серія: Вершини світового письменства. Том 27. Київ. Дніпро. 1978р.г. 484с. Палiтурка / переплет: Тверда,, Звичайний формат. Геніальний авангардистський роман, стилізований під філософію сюрреалізму, та водночас - геніальне філософське есе, стилізоване під сюрреалістичний роман.

Війна світів.

Price 70,00 hrn.

Order

(Seller: sevost)

Price 70,00 hrn.

Order

Уеллс Герберт. . Війна світів.. 1977

Description: Серія: Вершини світового письменства. Київ. Дніпро 1977р.г. 468с. Палiтурка / переплет: Тверда, звичайний формат.Том 25. До збірника ввійшли `Машина часу`, `Острів доктора Моро`, `Невідомець`, `Війна світів`.