Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Chemistry, chemical manufacture

(Collection material is shown of user retry)

Курс общей химии

Price 222,00 hrn.

Order

(Seller: retry)

Price 222,00 hrn.

Order

Некрасов Б. В.. Курс общей химии. Москва: ГХИ. 1952 979s.

Description: Тут просто ВСЕ! Дуже ґрунтовний підручник. У викладі багато супутнього загальноосвітнього, історичного матеріалу, ілюстрованого ескізами, а також з ухилом у різні області спеціалізації хімічної науки і виробництва.

Status: Помірні сліди використання. Пошкодження у місці з'єднання палітурки і блоку, що легко усуваються. На сторінках присутні печатки неіснуючої організації. Сторінки всі. Читабельність 100 %.

Коррозия пассивность и защита металлов

Price 345,00 hrn.

Order

(Seller: retry)

Price 345,00 hrn.

Order

Ю. Р. Эванс. (U. R. Evans) Коррозия пассивность и защита металлов. (Metallic Corrosion, Passivity and Protection) Москва-Ленинград: Металлургиздат. 1941 887s.

Description: Див. фото з анотацією. Зміст займає багато сторінок, що немає змоги розмістити стільки фот на сайті. Кому цікаво, зніму і надішлю у приватному порядку.

Status: Має сліди використання, печатки неіснуючої організації, сторонні відмітки на сторінках кольоровими олівцями, які не перешкоджають читанню. Ці особливості показані на фото. Також є пошкодження у місці кріплення задньої частини палітурки до сторінкового блоку, що може бути легко усунуто. Блок цілісний, сторінки всі.

Description of seller: Тираж 6000