Просмотр книги

Шейко В.М., Богуцький Ю.П. Формування основ культурології в добу цивілізаційної глобалізації 2005г. тип переплета: твердый переплет.

Категория: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Другие;

Место происхождения товара: Азия

Описание: Монографія є першим у вітчизняній історико-філософській думці узагальненим осмисленням процесів генези та трансформації глобальних цивілізаційних проблем культурології другої половини XIX — початку XXI ст. Аналізується формоутворююча роль культури у визначенні цивілізації, характеризуються методологічні можливості цивілізаційного підходу і особливо — синергетичної парадигми у розгляді історико-культурологічних процесів. Висвітлюється значення психоаналізу для культурології та її творця і носія — людини. Акцентується увага на взаємозв'язку психоаналізу, культури та художньої творчості. Для науковців, викладачів філософії, історії, етнології, психології, археології, мистецтвознавців, студентів, аспірантів, докторантів та читачів, які цікавляться проблемами формування культурології як науки.

(Продавец: sevost)

Цена 150,00 грн.

До заказа прочитайте описание продавца!

БЛАНК ЗАКАЗА

Помеченное * обязательно для заполнения

Внимание! Вводите правильный адрес электронной почты. По этому адресу с Вами свяжется продавец.

Я не робот
Пожалуйста, подтвердите, что Вы не являетесь роботом.
Для того, чтобы не проходить эту проверку, Вы можете зарегистрироваться или войти.

 Убедительная просьба: при заказе сообщайте продавцу Ваш номер телефона. Номер телефона получателя требуют почтовые службы при отправке заказа и он же позволит продавцу связаться с Вами, если не пройдет е-мейл. Ваш номер телефона на сайте Букинист не публикуется в  свободном доступе.