View book

Аркадій Фідлер Острів Робінзона. Бібліотека пригод та наукової фантастики. Київ: ЦК ЛКСМУ "Молодь". 1958 232s., binding type: hardcover.

Category: Book, journal, almanac

Rubric: Prose of the XIX century in Ukrainian language; Ukrainian series "Бібліотека пригод та наукової фантастики" ("Library of Adventures and Science Fiction");

Place of origin of goods: СССР

Description: Фідлер Аркадій. Острів Робінзона. «Бібліотека пригод та наукової фантастики». Героя повісті Яна Бобера спідкала гірка доля Робінзона. Після аварії піратського корабля, на який він випадково потрапив, юнак залишається сам на безлюдному острові без зброї, без вогню, без їжі. Безліч хвилюючих небезпечних пригод чекає на нього. Та життя Яна складається зовсим не так, як у Робінзона... А як саме - про це читач довідається з повісті. Аркадій Фідлер — відомий польський письменник і мандрівник. Він відвідав Бразилію, Перу, Канаду, Таїті, Тринідад, Гвіану, Мексику, Камбоджі, Лаос. Широкою популярністю користуються в Польщі його книги про віддалені та малодосліджені країни.

Status: добрє,алє потертости краев обложки

Description of seller: переплет картоний. корінець тканинний.переклад с польської С. Савкова.хужожник З.Рихлицький

(Seller: valeri)

Price 400,00 грн.

Before ordering please read description of seller!

ORDER FORM

Marked with * is required

Warning! Please enter a valid email address. Seller will contact you.

I am not a robot
Please confirm that you are not robot.
In order not to do this, you can register or login.

 A big request: when ordering, tell the seller your phone number. The recipient's phone number is required by postal services when sending an order and it will also allow the seller to contact you if the e-mail does not go through. Your phone number on the Bookinist website is not publicly available.